Испанската инфлуенсърка и сензация в социалните мрежи Джорджина Родригес е приятелка на Роналдо от 2016 г. За това време двамата не разкриват никакви пикантни подробности за връзката си. Но по време на епизод от втория сезон на I am Georgina - нейното шоу в Netflix, Джорджина се изпуска, че е правила секс с 38-годишния Роналдо в техния спа център.

Джорджина Родригес, Кристиано Роналдо и как прекарва свободното си време семейството в Саудитска Арабия

Как се чувстват Роналдо и Джорджина в новия си дом

Нагледно показват самите те

Разкритието идва по време на вечеря с приятели, докато 29-годишната Джорджина обяснява как не може да си мокри ръцете, след като са ѝ правили татуировки.

"Избягвах да се къпя на плажа, но се прибрах вкъщи и Крис ми каза да отида на спа центъра да разпусна. "Бях супер внимателна с вдигнати ръце в спа центъра, за да не се намокрят. В един момент обаче се предадох и ръцете ми все пак се намокриха - ако разбирате за какво говоря."

В този момент Иван - Един от приятелите на Роналдо, осъзнава за какво намеква моделът и предполага: "Можехте да правите любов в леглото, а не в спа центъра." И в отговор Джорджина се изпуска: "Не, ние го направихме там."

След като осъзнава какво е казала току-що, Джорджина запазва мълчание, въпреки че сестра й я пита директно: "Правихте ли секс в спа центъра?" А Иван шеговито добавя: "Тя се изнерви."

Джорджина и Роналдо започват да излизат през 2016 г., след като се срещат в магазин на Gucci в Мадрид, където тя работоти, докато футболистът играе в Реал Мадрид. На следващата година Джорджина ражда дъщеря им Алана Мартина, а четири години по-късно двамата обявиха, че очакват близнаци.

За съжаление синът им Ейнджъл почина при раждането, но дъщеря им Бела Есмералда е здрава и добре. С нея броят на децата на бившата звезда на Манчестър Юнайтед става общо пет. В сериала на Netflix Джорджина разкрива и как на двойката ѝ се налага да се справи с тежката загуба при три спонтанни аборта.

I Am Georgina, Джорджина Родригес, Кристиано Роналдо и трейлър на втори сезон на риалитито й

За какво плаче половинката на Кристиано Роналдо

И какво ни очаква във втори сезон на I Am Georgina

Двамата отричат и слуховете, че са се оженили тайно на интимна церемония в Мексико през 2019 г. В момента Роналдо играе футбол в Саудитската професионална лига, след като подписа договор с Ал-Насър.