Безспорно Кристиано Роналдо е сред най-успешните футболисти не само в момента. А зад постиженията му се крият усърдни тренировки и строг режим, който спазва, за да бъде най-добрата си версия на терена, дори на 38 години. Оказва се обаче, че има и друга причина звездата на Ал Насър да не близва алкохол.

Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо - усмихнати и щастливи по време на семейната им ваканция

Семейно, но и секси - ето как си почиват Джорджина и Роналдо

Португалският футболист и семейството му се отдават на заслужена почивка

Сестрата на Роналдо Катя Авейро публикува в профила си в instagram емоционален пост за пътя му до върха, където е сега. В него тя прави някои разкрития за известния си брат и трудното детство, което са имали.

По думите й, майка им Долорес е имала намерение да направи аборт и да не роди Кристиано. Основната причина е билo затрудненото финансово положение на семейство. Но нещо я е накарало да промени решението си и днес е горд родител на първия футболист, спечелил над милиард долара.

Но Долорес е имала и друг голям страх - синът й да не стане алкохолик като баща си. Именно затова Роналдо е обещал както на нея, така и на себе си, да не повтаря тези грешки. И това е причината никога дори да не е опитвал алкохол.

Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо - на крачка от раздялата или не съвсем

На път ли са да се разделят Джорджина и Роналдо

Категоричната позиция на половинката на футболиста

Сестрата на Роналдо не крие своето възхищение към него. "Аз съм просто смъртна. Аз и ти. Кристиано е нещо друго. Той ще умре като нас, но след това ще бъде изпратен в градината на безсмъртните", завършва тя емоционалната си публикация.