Кийрън Кълкин и Маколи Кълкин са двама от най-известните братя в Холивуд, макар и да не са участвали чак в толкова много филми и сериали.

Маколи Кълкин, Бренда Сонг и партито за първия рожден ден на сина им

Сбъднатата мечта на Маколи Кълкин

Актьорът е по-щастлив отвсякога

Маколи дължи славата си на ролята си в "Сам вкъщи" още като дете, а Кирън е познат най-вече от сериала на HBO "Наследници". И макар да са братя двамата не поддържат кой знае колко силна връзката помежду си.

В интервю за Access Hollywood Кийрън Кълкин казва, че все още не е виждал първородното дете на брат си - Дакота. Маколи Кълкин и половинката му Бренда Сонг станаха родители за първи път през април 2021 г.

Кийрън, който има две деца, второто от които също е родено през 2021 г., допълва, че брат му също не е виждал малкото му дете. Причината обаче не е вражда между двамата, а фактът, че живеят много далеч един от друг.

Кийран Кълкин, Джаз Чартън и новината, че очакват второто си дете

Кийран Кълкин има страхотна новина

Похвали се съпругата на актьора от „Сам вкъщи“

Докато Кийрън и половинката му Джаз са в Ню Йорк, то Маколи и Бренда са установени в Лос Анджелис. Според актьора от "Наследници" с две деца и куп работни ангажименти му е много трудно да се качи на самолета, за да отиде в другия край на страната, за да види брат си. Другата причина се крие в трудността да пътуваш с малки деца и то със самолет.