Не бихме допуснали, че има човек, който да не иска да работи с Дженифър Лопес. Още повече когато самата тя му предложи това.

Дженифър Лопес с лични снимки от рождения ден на децата ѝ Макс и Еме

Как изглеждат порасналите деца на Дженифър Лопес

И как отпразнуваха рождения си ден близнаците Макс и Еме

Е, понякога приятелството е по-силно от всичко. От документалната поредица The Greatest Love Story Never Told, която проследява процеса по създаването на албума на Джей Ло This Is Me... Now: A Love Story става ясно, че Антъни Рамос е отказал да работи с изпълнителката.

Но не защото не я харесва, а защото е добър приятел с Марк Антъни. Дженифър Лопес и Антъни се ожениха през 2004 г. и се разведоха през 2011 г., като имат две деца - 16-годишните близнаци Макс и Еме.

Марк Антъни и Антъни Рамос

Източник: GettyImages

Марк Антъни и Антъни Рамос

Предложението към Рамос, когото сме гледали в Hamilton и "Трансформърс: Възходът на зверовете", е било да участва във видеото към песента "Rebound". След отказа му обаче Лопес се е спряла на танцьора Жилберт Салдивар, пише People.

"Трансформърс: Възходът на зверовете" - какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от "Трансформърс: Възходът на зверовете"

Ред е за нови Трансформърси

В The Greatest Love Story Never Told виждаме как Дженифър Лопес разговаря по телефона с Антъни Рамос и му казва, че не е знаела, че е приятел с Антъни, а той самият отказва предложението именно заради това.