Преди няколко дни всички погледи на феновете на комиксите и супергероите бяха вперени в Comic Con в Сан Диего, защото на събитието бяха пуснати много нови трейлъри и новини.

"Шазам! Яростта на боговете", Закари Леви, Хелън Мирън, Луси Лиу, Comic Con в Сан Диего и първи трейлър на филма

Шазам ще си навлече яростта на боговете

Ето какво ни подсказва трейлърът на "Шазам! Яростта на боговете"

Закари Леви и компания например представиха първия трейлър на "Шазам! Яростта на боговете" на специален панел, организиран от DC и Warner Bros. Премиерата на филма е насрочена за края на тази година, така че беше време да ни бъде  загатнато какво предстои. 

Във филма Леви може и да е супергерой, но в живота не е, и го знае много добре. В интервю за Entertainment Tonight по време на събитието актьорът реши сподели малко повече за психичните проблеми, които е имал преди време.

Закари Леви казва, че през 2017 г. няколко години преди да получи ролята на Шазам, е страдал от клинична депресия, а през почти целия си живот се е борел и с постоянна тревожност. И именно в този буквално се е сринал психически.

Но пък тогава е решил, че е време да започне да посещава терапия, която днес нарича животоспасяваща. "Разбрах през какво съм преминавал и как съм стигнал до там. И защо в крайна сметка съм това, което съм."

Закари Леви дори смята, че ако всички проблеми в световен мащаб бъдат проследени до корените им, ще стане ясно, че там стои нечие разбито сърце или пък психика. Актьорът вярва, че светът може да стане много по-добро място, ако умовете и сърцата на хората бъдат лекувани и им бъде показано как наистина да обичат себе си.

Миналия месец в продажба пък бе пусната книгата Radical Love: Learning to Accept Yourself and Others. В нея Леви пише за всички трудности, през които е преминал. Как на 37 години се е оказал в ситуация, че иска да умре при наглед перфектния си живот. Но и как е успял да се научи да приема себе си и останалите.

"Шазам!", Закъри Леви и колко струва костюмът на супергероя

Новият супергерой на DC ще носи костюм за милиони

Ето колко точно

А колкото до "Шазам! Яростта на боговете", Леви признава, че за него студиото е отпуснало повече пари и време и крайният резултат ще бъде още по-добър от предния.