След огромния успех, който "Аквамен" пожъна в бокс офиса, феновете на DC видяха светлина в тунела. Изоставането им от Marvel е чувствително, но с подобни филми не е изключено да бъде наваксано.

"Аквамен" с Джейсън Момоа, бокс офисът и как филмът влезе в историята

"Аквамен" влезе в историята

Феновете обожат Аквамен и приходите са показателни

От трейлъра на "Шазам!", който беше пуснат преди около половин година, съдим, че и той може да се окаже бокс офис изненада, защото изглежда доста свежо. С нетърпение очакваме нов трейлър, защото премиерата е през април и предусещаме, че скоро Warner Bros. ще се задействат. 

Но понеже сме любопитни, се поразровихме и попаднахме на много интересна информация. В разговор с Total Film дизайнерът на костюмите във филма - Лиа Бътлър, е споделила, че костюмът, който Шазам носи, струва 1 милион долара

Още по-забавното е, че са направили десет такива. За изработката на костюма са сканирали тялото на Закъри Леви, който влиза в ролята на Шазам, още преди да започне да тренира за ролята. Всичко това се е наложило, защото направата на костюма е отнела 16 седмици. 

Костюмите са изработени от спандекс, за да очертават всички извивки на тялото и мускулите на актьора. Винаги сме се чудели какво ли има под наметалото на Супермен, но никога не сме знаели. Този въпрос ни гложди и за Шазам, но за него вече знаем отговора. 

"Шазам!" с първи тийзър

Кой е новият супергерой от вселената на DC

И какво знаем за него

Според Лиа Бътлър, на гърба му има закачена 26-волтова батерия, която захранва гръмотевицата на гърдите му и я кара да свети. Напълно заредена тя издържа до два часа, а благодарение на наметалото изобщо няма да разберем, че е там, пише Syfy Wire.