Зак Ефрон не е мъж, чийто личен живот не може да остави равнодушен някого. След немалко дълги и по кратки връзки, 33-годишният актьор сякаш си намери майстора в лицето на Ванеса Валадарес и дори тръгнаха слухове за годеж.

Зак Ефрон и защо никога не би влязъл във формата от "Спасители на плажа"

Какво не иска да прави отново Зак Ефрон

Жалко, наистина жалко

Те започнаха своя вихрен роман през юли и бившата сервитьорка и начинаещ модел се вписа безпроблемно в приятелския кръг на звездата.

Двойката беше засичана заедно многократно през последните пет месеца по време на пребиваването на Ефон в Австралия.

Те дори живееха заедно в близост до плажа в Байрън Бей. Говори се, че звездата от "Спасители на плажа" е подарил на приятелката си пръстен, направен специално за нея.

Това се е случило по време на партито за неговия 33-годишен рожден ден, организиран от Ванеса. Според източник на Daily Mail, връзката била толкова сериозна, че те дори говорили за брак, бебета, имена на деца.

Съобщенията за евентуална раздяла идват само няколко седмици след като двойката разпали слухове за годеж. Ефрон наскоро се е преместил от Байрън Бей в Аделаида, за да снима новия си филм Gold. Градът обаче се оказал гореща точка на коронавируса.

Зак Ефрон, Gold и филмът, който ще изправи актьора на ръба на оцеляването

Ще оцелее ли Зак Ефрон сам в пустинята

Gold ще изправи актьора на ръба на оцеляването

Предположенията са, че оставен под карантина, актьорът не е могъл да пътува, за да се вижда с Ванеса. Това вероятно се е отразило върху отношенията им и връзката им се разпаднала.