Поне в нашите очи, Зак Ефрон успя тотално да избяга от захаросаната си Disney визия, с която кариерата му започна.

Зак Ефрон, "Трима мъже и едно бебе", Disney+ и римейкът, който се подготвя

Зак Ефрон в римейк на "Трима мъже и едно бебе"

Ново предизвикателство пред актьора

Е, вероятно това се дължи и на факта, че актьорът вече е на 33 години, но тук по-скоро визираме ролите, които подбира. Поредната му, за която разбираме от Variety, е доста интересна.

Ефрон ще участва в австралийския филм Gold, в който трябва да видим как двама непознати се лутат в пустинята и случайно се натъкват на най-голямото откривано някога парче злато.

Разбира се, мислите за несметно богатство и охолен живот веднага започват да се проектират в главите им. За да се превърне всичко това в реалност обаче, им е необходима специална екипировка, с която да приберат златото.

Планът е следният: единият остава при златото, за да го пази, а другият се връща за необходимата екипировка.

Ефрон ще изиграе мъжа, който трябва да остане при съкровището. Ще се сблъска и със суровите условия в пустинята, и с диви кучета, които са готови да го разкъсат. А всичко това ще му се случи, докато се чуди дали съмишленикът му въобще ще се върне за него.

Зак Ефрон и защо никога не би влязъл във формата от "Спасители на плажа"

Какво не иска да прави отново Зак Ефрон

Жалко, наистина жалко

Снимките ще започнат този месец в Австралия, където поне за момента ще могат да бъдат завършени без притеснения от коронавируса. Следващата седмица пък Gold ще се опита да си намери купувач за световно разпространение на American Film Market.