Вчера, 15 март, Юлиан Вергов за първи път изказа публично своята позиция срещу обвиненията срещу него в насилие.

Юлиан Вергов, Диана Димитрова и официалната позиция на актьора са случващото се

Юлиан Вергов отговори на обвиненията на Диана Димитрова

Официалната позиция на актьора

Той отрича да е удрял Диана Димитрова, като дори отправи обвинения срещу нея. Самата тя побърза да му отговори и поне за момента не е ясно какъв ще бъде изходът от цялата ситуация.

Някои от близките до Вергов актьори обаче използваха официалното му изказване, за да изкажат подкрепата си към него. Сред тях са Захари Бахаров, Теодора Духовникова, Владо Пенев, Наум Шопов и Дарин Ангелов.

Бахаров написа в профила си във Facebook, че колегата му е казал всичко необходимо по случая. "Аз се чудя ще се намери ли някоя неправителствена организация да поднесе едно цвете на майка му. Жена, която от половин година живее с цялата тая помия, която се изсипа върху момчето ѝ."

Духовникова пък написа, че "за всички, които знаеха истината - тези месеци не бяха леки". Актрисата допълва, че наблюденията ѝ са, че по принцип в медийните скандали най-много, яростно и шумно се изказват хората, които знаят или малко, или нищо.

"Онези, които знаят, винаги са по-внимателни и мълчаливи, защото във всеки такъв скандал са заровени грозни факти, които нормалните и деликатни хора се притесняват да изваждат на показ."

Диана Димитрова и новият ѝ коментар във Facebook, след официалната позиция на Юлиан Вергов

Диана Димитрова има още какво да каже на Юлиан Вергов

Защо актрисата не е съгласна с думите му

Според нея това, което целият скандал е причинил на Юлиан Вергов и близките му, е безобразно. "Грозна история. Надявам се, тя да върви към края си и да не попречи на всички онези жени, реални жертви на насилие, които имат нужда да ги чуем и да им помогнем", завършва актрисата.

Наум Шопов също изрази подкрепата си за Юлиан Вергов. "Малко неща са по-жалки от насилието над жени. Да се преструваш, че си жертва на такова за ПР е едно от тях", категоричен е актьорът.