Има толкова много методи, които да използваме, за да изглеждаме възможно най-млади. Експертите препоръчват да спим достатъчно, да стоим далеч от слънцето и да правим ежедневни упражнения. Но 73-годишната модна дизайнерка Вера Уанг разкрива още няколко съвета как да съхраним младостта, които могат да бъдат много полезни, когато се грижим за кожата, ума и тялото си. 

Невероятно е, че на 73 години изглежда по този начин. Преди време на въпрос как поддържа този външен вид, дизайнерката отговори: "Работа, сън, коктейли с водка и малко слънце". Струва си да опитаме, ако това е тайната на младостта.

От Bright Side обаче обичат да се задълбочават в уникалните тайни за красота и младост, които използват звезди като Вера Уанг, затова и споделят някои от нейните ежедневни рутини.

Вера Уанг, 71-ият й рожден ден и новите снимки на дизайнерката

Вера Уанг - в страхотна форма и на 71

Тази жена не остарява

Бебешко олио във ваната

Вера Уанг има много алергии, така че е изключително внимателна с продуктите, които използва. Едно от най-важните неща, които прави, е да овлажнява кожата си ежедневно, така че бебешкото олио наистина работи за нея, когато става въпрос за подхранване и успокояване на кожата. Често го използва, дори когато си взима вана. Второто й най-важно нещо е слънцезащитният крем и обича да си слага овлажнител с SPF 30.

Нагласата ѝ за старостта

Казва, че никога не е мислила за младостта с носталгия през дългите си години в модната индустрия, защото работи с "най-красивите жени в света ежедневно". Поради това тя ги вижда като свои музи и вярва, че това е "може би начин за справяне със стареенето, който е продуктивен". Тя също така смята, че остаряването е твърде старомодно, защото в живота хората трябва да се научат да се опитват да продължат да растат по един или друг начин.

Очила, за да предпази очите си

В работата си на Вера постоянно се налага да гледа в екрана на телефона, компютъра и телевизора си. Тя вярва, че очилата, направени за защита на очите ни, са изключително важни за запазването на нашите ириси и зеници - "трябва да сме внимателни, защото щетите ще ни настигнат в крайна сметка". Освен това Вера има колекция от повече от хиляда чифта слънчеви очила, които започва да създава още през 1973 г., когато е била редактор на аксесоари във Vogue.

Движението също е от значение

Вера обича да тренира с леки тежести и не много продължително време - обикновено не по тежки от един килограм и за не повече от пет минути. Нейното любимо упражнение е карането на колело и тя обича да обикаля квартала си с колело, когато има свободно време. Въпреки това, тя не е голям фен на тренировките. Ето защо тя предпочита да играе голф и твърди, че е "ужасна, но ентусиазирана".

Вера Уанг и колко добре изглежда дизайнерката на 73 години

Невероятно, но факт - ето как изглежда Вера Уанг на 73

Отказва да остарее

Що се отнася до храната

В кухнята си Вера Уанг има два телевизора, фризер за сладолед, хладилник за сода и здравословен хладилник. Тя също има килер за бонбони, килер за зърнени култури и килер за това, което тя нарича "портокалова храна", която включва различни чипсове и снаксове, на които е голям фен.

Колкото и невероятно да звучи, дизайнерката често си позволява да похапва и McDonald"s и вкусните понички на Dunkin Donuts. "Знам, че хората казват, че всичко това лошо за вас, но не мисля, че е така. Не е много по-лошо от много други неща, които ядем и си мислим, че са полезни." По всичко личи, че що се отнася до външният вид на Вера Уанг, дизайнерката очевидно има перфектен метаболизъм и добри гени, защото от прочетеното ни става ясно, че определено не е нито голям поддръжник на диетите, нито на усилените тренировки.