Преди няколко дни всички отново заговориха за дизайнерката Вера Уанг. Но не заради поредната разкошна сватбена рокля, която е сътворила, а за невероятния начин, по който изглежда за годините си. 

От тогава и ние не спираме да следим профила й в Instagram, където Уанг качи няколко снимки по случай 73-ия си рожден ден, който беше на 27 юни. 

Дизайнерката го отбеляза подобаващо с изискано парти с най-близките си приятели. Вера Уанг не спира да демонстрира и част от любимите си дрехи. Ясно е, че има усет към модата, но фигурата й също й позволява да носи всичко, което иска.

Няма как да пропуснем и факта, че тялото на Уанг може да няма нужда от коригиране, но лицетo със сигурност има. И на кадрите, които тя споделя в социалните мрежи, има доста по-младежки вид, отколкото в действителност.

Въпреки това обаче, невероятно е, че на 73 години изглежда по този начин. Преди време на въпрос как поддържа този външен вид, дизайнерката отговори: "Работа, сън, коктейли с водка и малко слънце". Струва си да опитаме, ако това е тайната на младостта.