Преди няколко месеца всички отново заговориха за дизайнерката Вера Уанг. Но не заради поредната разкошна сватбена рокля, която е сътворила, а за невероятния начин, по който изглежда на 70 години.

Вера Уанг и как изглежда дизайнерката на 70

Да си на 70, а да изглеждаш на 30

Възрастта е относително понятие

От тогава и ние не спираме да следим профила й в Insgaram, където Уанг качи няколко снимки по случай 71-ия си рожден ден, който беше миналият уикенд. 

Дизайнерката се показа в спортно облекло и отново изглежда в страхотна форма, която определено не отговаря на възрастта й.

А в следващия пост Уанг качи снимка от 2018 г., на която се виждат някои от любимите й храни, както самата тя написа - кроасан, китайско и хот-дог. Явно когато тренираш така отдадено, не е проблем да си ги позволяваш от време на време.

Дизайнерката не спира да демонстрира и част от любимите си дрехи, с които позира за новите си снимки в Instagram. Ясно е, че има усет към модата, но фигурата й също й позволява да носи всичко, което иска.

Няма как да пропуснем и факта, че тялото на Уанг може да няма нужда от коригиране, но лицетo със сигурност има. И на кадрите, които тя споделя в социалните мрежи, има доста по-младежки вид от в действителност. Но й го прощаваме заради годинките.