Ванеса Хъджънс направи странно признание. Актрисата открито заяви, че има способността да говори с духове, при това още от осемгодишна възраст.

Ванеса Хъджинс, седмицата на модата в Париж и бюстието, което е новият хит за сезона

Ванеса Хъджинс задава следващата модна тенденция

Завръщането на бюстието

Това Ванеса направи, докато бе гост в "Шоуто на Кели Кларксън" във вторник, 5 април. Актрисата казва, че е неведнъж е имала "сблъсъци" със същества от "други светове" през годините и дори вече е "приела факта, че вижда и чува неща от отвъдното".

За първи път това се случва, когато е била още съвсем малка ученичка и, разбира се, много се е изплашила. Но с годините осъзнава, че това е дар и нещо, което я прави уникална и различна от останалите.

И това съвсем не е единственият път, когато Хъджънс разказва за преживяванията си с призраци и духове. В интервю за People през 2011 г. актрисата казва, че е имала досег с извънземни, или по-точно с нещо, което тя определя като призрак.

Това се случва по време на снимките на "Пътуване до тайнствения остров" (2021 г.), в който тя си партнира с Дуейн Джонсън-Скалата и Майкъл Кейн. Филмът е заснет в Северен Уилмингтън, Северна Каролина.

Ванеса си спомня, че е чула стъпки, докато е снимала сцени в стара къща, но така и не успяла да намери източника им. Обяснява си го с факта, че Северен Уилмингтън е "едно от най-старите и обитавани от духове места в Америка".

Ванеса Хъджинс, ваканцията ѝ и нови секси снимки по бански на актрисата

Колко секси е Ванеса Хъджинс по бански

Отговорът е много... лесен

"Преследвах призрака около 10 минути, но стана твърде страшно и си тръгнах. Със сигурност мога да кажа, че беше призрак на жена. Може би някоя, която е загубила съпруга си на война и все още чака той да се върне при нея", опитва се да си обясни случилото се Ванеса.