Да, такъв си е Уил Смит и това е една от причините да го харесваме толкова много. Вчера, 25 септември, актьорът, рапър и легенда стана на 50. 

Уил Смит и първият му път с бънджи

Уил Смит и първият му път с бънджи

Очакваме втория с нетърпение, защото ще бъде наистина екстремен

Ние лично бихме отпразнували подобна годишнина в някой ресторант с близки и приятели, но Уил не е на това мнение. Скучните неща просто не са за него. Следим идеята му да скочи с бънджи от хеликоптер, прелитащ над Гранд Каньон още от самото ѝ раждане. 

Вчера обаче дойде големият ден, в който Уил Смит ни доказа на практика това, в което през годините се опитва да ни убеди. А именно, че страхът е въпрос на избор и той единствено може да ни попречи да видим красотата на този свят и да сбъднем мечтите си. 

Уил Смит и скачането с бънджи от хеликоптер над Гранд Каньон

Уил Смит и скачането с бънджи от хеликоптер над Гранд Каньон

Актьорът ще отпразнува рождения си ден подобаващо

И той скочи. Разбира се, цялата "операция" беше координирана от една дузина специалисти, но 50-годишният Уил Смит направи това, което не стиска на много хора - скочи с бънджи, но от хеликоптер. Освен, за да даде урок по безстрашие на всички нас, актьорът направи това, за да събере пари за благотворителност. 

След като видяхме скока е много забавно да хвърлим и един поглед на реакциите, които екстремното му начинание предизвика. Освен тях, Леброн Джеймс, Джими Кимел, Джими Фелън, Танди Нютън, Том Круз, Ева Лонгория, Майкъл Пеня и компания не пропуснаха да пожелаят честит рожден ден на Смит. 

Уил Смит и борбата със страха

Уил Смит и борбата със страха

И какво не ни позволява това чувство

Няма какво повече да добавим, освен да ни е жив и здрав и след 10 години на 25 септември да изкачи Еверест. Или да направи нещо още по-лудо