Уил Смит е от онези хора, които са готови да дадат всичко от себе си, за да успеят. Уверено можем да кажем, че той го е постигнал. 

Уил Смит няма спиране

Уил Смит няма спиране

Улисес Джуниър, фитнесът и най-добрата форма

За да се превърне в едно от най-разпознаваните лица обаче му е коствало доста работа. Тук не визираме само снимачния процес на даден филм, а работата на Уил Смит върху себе си. 

И понеже от скоро е влогър и то доста активен, самият Уил ни хвърля светлина върху една от най-големите си борби - тази със страха. 

В едно от поредните си клипчета актьорът, рапър и легенда разказва, че мрази, когато изпитва страх. Защото страхът пречи да видим красотата на този свят. Уил Смит разказва няколко истории от живота си, които са доказателство, че страхът не води до нищо хубаво, а само ни ограничава. 

Колко точно е бърз Уил Смит

Колко точно е бърз Уил Смит

Юсейн Болт сигурно сънува кошмари

Една от тях е, че по време на снимките на "Аз, роботът" (2004 г.) е претърпял инцидент с мотор. От тогава Уил не се е качвал на мотор, но му се налага за снимките на Gemini Man, който трябва да видим по кината в края на 2019 г. 

Страхът е избор, а понякога е наложен и от инстинкта ни за самосъхранение, но Уил Смит учи децата си, а и нас, че полза от него няма. Защото, ако сме уплашени, това ще ни спре от възможността да сбъднем мечтите си. 

Уил Смит и скачането с бънджи от хеликоптер над Гранд Каньон

Уил Смит и скачането с бънджи от хеликоптер над Гранд Каньон

Актьорът ще отпразнува рождения си ден подобаващо

Това е и причината Смит да приеме предизвикателство да скочи с бънджи от хеликоптер над Гранд Каньон на рождения си ден.