Американският актьор, комик и водещ на Daily Show Тревър Ноа е поредният пример как често изневеряваме на личните си принципи по отношение на партньорите ни в живота и се променяме с времето.

Връзките, сексът, обвързването и какъв е идеалният брой бивши секс партньори

Какъв е идеалният брой секс партньори

Човешката природа е непредвидима

От People напомнят за една от шегите му преди време, че не вярва в двойки, които се местят да живеят под един покрив, особено ако не са женени. Сега от същото издание съобщават, че наскоро се е нанесъл в имение за 27,5 милиона долара в Лос Анджелис заедно с приятелката си актрисата Минка Кели.

Ноа и Кели никога не са потвърждавали официално връзката си, но няколко пъти са засичани заедно през последните няколко месеца, последно на рождения ден на Ноа през февруари.

Двамата са прословути с факта, че ревностно пазят личния си живот от злите езици. Според Us Weekly, когато Ноа се разделя през 2018 г. с предишната си половинка Джордин Тейлър, модел и агент за недвижими имоти, медиите не разбират за това в продължение на месеци.

Минка Кели е същата като него. Говори се, че е имала връзки с Крис Евънс, Дерек Джетър и Джеси Уилямс, но никога не е говорила публично за тях. И още през 2016 г. споделя, че коментарите относно личния й живот в медиите са част от работата й като актьор. Не се притеснява от материалите по неин адрес, но и все така мълчи за мъжете до нея.

Състрадателност, доброволчество и най-привлекателното качество на мъжете

Най-привлекателното качество на мъжете

Не е външният вид или чувството за хумор

Явно така ще бъде и с връзката й с Ноа. Дотогава ще разчитаме на информацията от анонимни вътрешни хора, един от които наскоро казва пред People, че "те са много щастливи" и отношенията им са сериозни.