Когато през 2020 г. напуснаха кралското семейство и Великобритания, за да се пренесат в САЩ, принц Хари и Меган Маркъл се превърнаха в една от най-популярните светски двойки в Америка.

Тъгува ли крал Чарлз за децата на принц Хари и Меган Маркъл

Тъгува ли крал Чарлз за децата на принц Хари и Меган Маркъл

Може да е крал, но преди това е дядо

И вероятно са смятали, че нещата ще продължат по същия начин, но днес американските приятели на семейство Съсекс "окапват като мухи". Поне това са думите на Пол Бъръл, който работи като иконом за принцеса Даяна до смъртта й през 1997 г.

Според него кръга около Хари и Меган става все по-тесен, като знаменитостите се отдръпват от двойката. "Опра не изглежда вече да е близка с тях", казва Бъръл пред Closer. Преди близките до тях Кейти Пери и Орландо Блум са отказали поканата за петия рожден ден на Арчи.

Снимка 661160

Източник: GettyImages

Амал и Джордж Клуни, които в началото на живота на Хари и Меган в САЩ често са забелязвани в тяхното обкръжение, пък не канят херцозите на едно от организираните от тях събития.

Като цяло американците обичат кралското семейство, но вече са осъзнали, че по-малкият син на крал Чарлз и американската му съпруга са "странично шоу", а не "основното събитие", казва още Пол Бъръл.

Снимка 656552

Източник: GettyImages

Според The Sun принц Хари става все по-самотен в Америка. "Хари плати висока цена да се ожени за Меган и да се премести в САЩ", пише кралският анализатор Фил Дампиър. Според него принцът е загубил не само семейството, кралския си статус и военните си отличия, но е и останал без приятели.

Предупреждение към Принц Хари и Меган Маркъл - да избягват бъдещи "кралски" обиколки

Предупреждение към Принц Хари и Меган Маркъл - да избягват бъдещи "кралски" обиколки

Тридневното им посещение в Нигерия предизвика противоречиви реакции

"Монтесито е място с предимно възрастни жители и това дава своето отражение. Хари е зависим за социалния си живот от Меган, а това за човек, който е бил душата на компанията, няма как да не се отрази на психическото му здраве", казва още Дампиър.