Няма как да не харесваме Тина Кунаки - 24-годишната екзотичната красавица, в която се влюби френският актьор Венсан Касел. Харесва ни и да ги виждаме заедно - тя млада, дива и безумно красива, той - 30 години по-възрастен от нея, неподправен, неповторим и все така секси.

Венсан Касел, Тина Кунаки и новата татуировка на актьора

Какво направи Венсан Касел от любов

Завинаги заедно

Екзотичната красота на Тина носи и 21-годишният ѝ брат Закари, или Зак, с когото си приличат поразително. Той също върви по нейните стъпки и става все по-търсен и успешен модел.

А когато двамата застават пред обектива на световно известния фотограф Марио Тестино, полуголи и почти еднакви, се получава нещо поразително.

Двамата нямат никакъв проблем да влязат в ролята на чуждестранни островитяни, каквато е и идеята на Марио Тестино. Екзотичният им външен вид е резултат от уникално смесване на гени - майка им е италианка, а баща им е от Того, припомня Spletnik.

Всъщност, Тина и Зак не за първи път позират заедно, но в случая, пред обектива на майстора на фотографията Марио Тестино, двамата са по-интимни и изключително свободни. И няма спор, получило им се е.