Почти всички знаменитости харчат доста пари, за да се глезят с луксозни стоки, както и за да си купят скъп автомобил или имот. Малко са популярните личности, които избират да живеят скромно като за стандартите си. Бионсе и Джей Зи обаче изобщо не се ограничават в разходите. Дори напротив - те тъкмо влязоха в историята като хората, купили най-скъпия дом, продаван някога в Калифорния.

Бионсе и Balmain - очаквано добра колаборация, вдъхновена от албума Renaissance

Новото амплоа на Бионсе

Когато музика и мода станат едно

За да се сдобият с огромно имение, двойката е похарчила "скромните" 200 милиона долара, като може би най-приятната част е, че вече имат дом, който се намира само на няколко крачки от Тихия океан.

Бетонният комплекс e разположен върху 32.3 декара земя край крайбрежието на Южна Калифорния и разполага с частен плаж, плувен басейн и водна зона, като само за резиденцията са отделени 3716 квадратни метра.

Имението е поръчано от известните с участието си в сапунени опери Уилям и Мария Бел през 1999 г. и е създадено по проект на японския архитект Тадао Андо. The Bell House, както още е известна сградата, е била строена в продължение на цели 15 години.

Според TMZ покупката ѝ, освен че прави Бионсе и Джей Зи собственици на най-скъпия дом, продаван някога в щата Калифорния, е и втората най-скъпа сделка с недвижими имоти в САЩ.

Дипло, Бионсе, Грами 2023 и спорната реакция на рапъра след спечелването на наградата от изпълнителката

Обидил ли е Дипло Бионсе

Как се защити рапърът

Най-скъпият дом е пентхаусът в Сентрал Парк на стойност 238 милиона долара, собственост на милиардера Кен Грифин, пише Insider.