Тейлър Суифт продължава да е под светлините на прожекторите. Особено напоследък. И не би могло да бъде по друг начин, тъй като продължава да жъне успех след успех в кариерата си.

Тейлър Суифт, Midnights и рекордът, който албумът на изпълнителката постави в Spotify

Тейлър Суифт отново чупи рекорди

Нищо не може да я спре

Преди почти месец певицата издаде Midnights - своя десети студиен албум. За краткото време оттогава той вече достигна номер едно в класациите на Billboard. Освен това самата Тейлър Суифт може да се похвали и с още едно постижение - тя е вече първият изпълнител в над 64-годишната история на класацията, който някога е заемал със свои песни всичките първи десет позиции в Hot 100.

Скоро на певицата ѝ предстои турне, на което ще пее и най-новите си песни от Midnights, но дотогава първо ѝ се налага да получи няколко награди.

Снимка 595121

Източник: GettyImages

Всъщност точно това вече се случи на 13 ноември в Дюселдорф, Германия, където се проведоха Европейските музикални награди на MTV 2022. Тейлър Суифт бе номинирана в шест категории и получи четири отличия, сред които за най-добър изпълнител и най-добро видео.

За специалната си вечер певицата се появи в една от най-смелите визии, в които сме я виждали досега. Тя буквално накара цялото място да заблести.

Снимка 595123

Източник: GettyImages

Тейлър бе облечена в секси комбинация, създадена от дизайнера David Koma, пише E! News. Черно боди, което бе съчетано с изящна пола, украсена с ослепителни изумрудени камъни, заобиколени с малки кристали. Впечатляващата си визия певицата беше допълнила с черни високи сандали с отворени пръсти от Giuseppe Zanotti и само няколко едва забележими бижута. Все пак, акцентът наистина бе облеклото и секси начинът, по който изглеждаше Тейлър Суифт в него.

Снимка 595124

Източник: GettyImages

VMA 2022 и кои са най-красиво облечените звезди на наградите на MTV

Кои са най-красиво облечените звезди на MTV наградите

Провокации и блясък са задължителните елементи на церемонията

Прическата си тя също беше оставила семпла - косата ѝ бе прибрана в кок. А гримът ѝ бе класически - черна очна линия в стил "котешко око" и бляскави устни.