В днешно време не е никаква рядкост да се говори за това кой изпълнител какъв точно рекорд е успял да подобри. Било то с песен или пък с албум.

Тейлър Суифт, MTV, наградите VMA, секси тоалетът на изпълнителката и новината за новия ѝ албум

Най-голямата изненада на наградите на MTV

Даже цели три в една

Това е така, защото парчетата се въртят не само по радиата и музикалните телевизии, а и в стрийминг платформите, които също имат свои класации. А за Тейлър Суифт не е особен проблем да оглави която си поиска от тях.

Според The Guardian, новият албум на изпълнителката - Midnights, който бе пуснат миналия петък, 21 октомври, е счупил рекорд на Spotify. И в това не виждаме почти нищо учудващо.

Midnights със своите 13 парчета се е превърнал в най-стриймвания албум за един ден. През август в края на наградите MTV VMAs Суифт изненада всичките си фенове с новината, че ще пусне новия албум. Тогава тя го описа като "13 безсънни нощи, разпръснати из живота ми" и "пътешествие през ужаси и сладки сънища".

Е, поне вече може да е сигурна, че всичко, през което е преминала и е вдъхновило Midnights си е заслужавало. От The Guardian отбелязват, че за разлика от предните си два албума - Folklore и Evermore, в този Тейлър Суифт е по-интимното инди звучене на заден план, за да даде поле за изява на електронната музика с привкус на хип-хоп бийтове.

Arctic Monkeys, Тейлър Суифт, Шакира, a-ha, Ozuna, Малума, Адам Левин, The Rudeboyz - 5 нови песни от седмицата

5 нови песни от седмицата

От Arctic Monkeys до Тейлър Суифт

Но отново голяма част от парчетата в албума Суифт е написала заедно с фронтмена на рока групата Bleachers - Джак Антоноф. А малко след пускането на Midnights, изпълнителката пусна и видеоклип към песента "Anti-Hero", който сама е режисирала.