Документалните филми за големи спортисти винаги са интересни за гледане, защото чрез тях всеки има възможността да се докосне поне малко до света на едни от най-великите личности.

Тайгър Уудс, синът му Чарли и първият му спечелен голф турнир

Голямата новина за сина на Тайгър Уудс

Приказката за крушата и дървото е вярна

Точно такъв е и случаят с "Тайгър" - документалният филм от две част, продуциран от HBO. Той е базиран на биографична книга от 2018 г., написана от Джеф Бенедикт и Армен Кетеян, и проследява както върховете и спадовете в кариерата на Уудс, така отношенията с покойния му баща.

Внимание е обърнато и на личния живот на голфъра, който добре знаем, че е белязан от не един и два скандала. Агентът на Тайгър Уудс Марк Стейнбърг обаче нападна документалния филм, пише Yahoo Sport Australia.

Пред Golf Digest той казва, че както книгата, така и филмът са поредният неоторизиран и пикантен опит да се изгради грешна представа за един от най-великите спортисти на всички времена.

Тайгър Уудс, тичането и какво е съсипало тялото му

Какво е съсипало тялото на Тайгър Уудс

За съжаление, времето не може да бъде върнато

От своя страна, "Тайгър" съдържа интервюта с хора, които в даден период от живота си са били близки с Тайгър Уудс. И именно те разказват тяхната версия за някои от най-известните скандали, свързани с легендата на голфа.