Вече знаем, че първите отпаднали от седмия сезон на Survivor са Стефани Разсолков и Златомира Опрова. Първата си тръгна по собствено желание, а втората бе елиминирана след като стана ясен зрителският вот.

Стефани Разсолков, Survivor 7 и каква е истинската причина за напускането ѝ от предаването

Каква е истинската причина за напускането на Стефани Разсолков от Survivor 7

Отговор дава самата тя

И докато на оцелелите в предаването тепърва им предстои още да свикват с новата обстановка и да се впускат в различни предизвикателни игри, то Стефани и Златомира вече могат да се отпуснат, че няма да търпят лишения, след като вече са си вкъщи.

Първите две отпаднали жени гостуваха в петък, 24 февруари, в "Шоуто на Николаос Цитиридис", където разказаха накратко как се чувстват след като са стъпили на българска земя. Стефани Разсолков и Златомира Опрова признаха, че първите две неща, които са направили, е да се изкъпят и нахранят.

Въпросът за хигиената на острова отново бе повдигнат от водещия Николаос Цитиридис, който попита Стефани за истинската причина тя да напусне състезанието. Тя повтори споделеното няколко дни преди това в Instagram - че на острова е получила рана на стъпалото, която се е инфектирала и в онези условия просто не би могла да я излекува както трябва.

Златомира Опрова пък каза, че изобщо не е очаквала да си тръгне от Survivor 7, тъй като вижда, че навън хората ѝ оказват голяма подкрепа и ѝ показват, че я харесват.

И двете жени не съжаляват за участието си в предаването, било то и за кратко. Направиха и своите предположения за това кой ще е победителят в него. За Стефани Разсолков това ще бъде Иван Булкин, а Златомира Опрова залага на Павел Здравков.

Божана Кацарова, участието ѝ в Survivor 7 и наградата, която обяви

Когато Божана Кацарова иска смехът да е на неин гръб

Феновете са на ход

На въпроса кой е най-секси участникът в Survivor 7 пък Златомира отговори, че според нея това е Ермина Боянова.

Survivor 7 е от неделя до вторник от 20 ч. по bTV.