Седмият сезон на Survivor стартира доста бурно и изненадващо. Няма изненада обаче в това, че обстановката на острова се очакваше да е тежка и се предполагаше, че всички участници са взели това предвид преди да се решат да се впуснат в състезанието.

Божана Кацарова, участието ѝ в Survivor 7 и наградата, която обяви

Когато Божана Кацарова иска смехът да е на неин гръб

Феновете са на ход

Докато сега на тях им предстои да свикват с лишения, които едва ли са преживявали досега, то на напусналите предаването това няма да им се налага. Една от тръгналите си по желание на зрителите е Златомира Опрова от отбор "Воини". Но освен нея състезанието напусна и Стефани Разсолков от тима на известните.

За разлика от Златомира, тя си тръгна от Survivor 7 по свое собствено желание, като за причина посочи проблемите с хигиенните навици на острова, за които тялото ѝ явно още не е било готово. "Уважавам тялото си", сподели Стефани, когато обяви напускането си. И не каза нищо по-конкретно тогава.

Сега обаче, след като вече не е на острова, тя се върна в Instagram, за да отговаря на въпросите на последователите си. И както можем да предположим, първият от тях бе: "Защо реши да си тръгнеш от Survivor (истинската причина)?"

Survivor 7 и кои са победителите и победените в първата битка от новия сезон на предаването

Първата битка на Survivor 7

Четирима са номинираните

На въпроса Стефани Разсолков отговаря малко по-изчерпателно, като уточнява, че има инфекция на крака, заради която е взела решението да напусне състезанието.

"Хигиената на острова беше неблагоприятна за лечението на проблема. Не съм изпитала и секунда липса на всичко, което предполагате в съобщения и коментари. Разбира се избора беше мой, можеш да седя и да се влошавам, играх две игри с инфекцията и пак дадох сърце и душа, че даже отбелязах победа, но не ми се рискуваше по този начин. Племето ме подкрепи и ме успокои, че взимам най-правилното решение и здравето ми е на първо място", пише инфлуенсърката в стори в Instagram.