Началото на Survivor 7 вече бе дадено и определено новият сезон не е като нито един от досегашните. Най-малкото, защото се снима почти в реално време, а и водещият е различен.

Владо Карамазов, Survivor 7 и какво каза актьорът по темата с водещия на предаването

Защо Владо Карамазов няма да е водещ на Survivor 7

Гледната точка на актьора по въпроса

Интересно ще бъде да видим как ще се справят популярните личности от племето на известните с физическите изпитания, които ги очакват в следващите дни и седмици. Божана Кацарова е един от участниците, които са познати на зрителите и тя като всички останали ще се опита да излезе краен победител.

Освен за победата, типично в неин стил Божана е влязла в риалитито и за да се забавлява. В профила си в Instagram победителката от трети сезон на MasterChef сподели няколко снимки от Survivor 7 и отправи предизвикателство към феновете си.

"Докато аз оцелявам на острова за вас има мини предизвикателство. Днес официално давам начало на #БожанаОцелява." Кацарова пояснява, че всеки е свободен да създава мемета, подигравки и да обработва видеа с нея както прецени, стига те да са забавни. И цялото си вдъхновение хората трябва да черпят от изявите ѝ в Survivor.

И освен че смехът ще бъде за нейна сметка, в цялото това забавление се крие и награда. Божана Кацарова пише, че авторът на най-харесваното меме с нея и въпросния хаштаг ще спечели двоен билет до Амстердам. И това не е всичко, защото победителят ще бъде придружен от Божана, която ще покрие и всички основни разходи за тази екскурзия.

Survivor 7 и кои са победителите и победените в първата битка от новия сезон на предаването

Първата битка на Survivor 7

Четирима са номинираните

"Печеливш обявяваме на база най-много харесвания и коментари на поста + екстра точка за мой личен фаворит." Божана Кацарова призовава феновете си да не да не я щадят, защото иска денят, в който ще напускане Survivor 7, да бъде "истерично смешен".