Остават само още няколко седмици до пускането на Griselda в Netflix. Един сериал, в който създателите на "Наркос" за пореден път ще ни потопят в света на наркотиците.

София Вергара откровено за пластичните операции, козметичните процедури и Toty

Правила ли си е пластични операции София Вергара

И още откровения за красотата от актрисата

Но този път главното действащо лице ще бъде жена - Гриселда Бланко, а в нейната роля ще видим София Вергара. Оказва се, че светът на наркотиците и картелите не са толкова далечни от родената в Колумбия актриса.

В предаването El Hormiguero София Вергара казва, че е преживяла 70-те, 80-те и 90-те години в Колумбия, когато войната между картелите е била в най-ожесточена.

Актрисата разкрива, че един от братята ѝ е бил част от бизнеса с наркотици, което е довело и до убийството му в Колумбия през 1996 г., пише Marca. А малко преди това София Вергара е успяла да се премести в САЩ, където да се установи и открие по-добър живот за себе си и близките си.

Трейлър на Griselda на Netflix със София Вергара и Karol G

София Вергара ще подчини света на наркотиците

Трейлър на Griselda

Заради случилото се с брат ѝ, а и фактът, че е израснала в един от най-бурните периоди в Колумбия, Griselda е и един от проектите, които актрисата взима много присърце. Griselda e в Netflix от 25 януари.