Макар да изминаха няколко седмици от новината, че Софи Търнър и Джо Джонас се развеждат след като изпълнителят подаде необходимите документи в съда, все още не знаем много подробности.

Джо Джонас и Софи Търнър се развеждат - какво знаем за връзката им

Джо Джонас и Софи Търнър се развеждат - какво знаем за връзката им

От ден едно до новината за раздялата

В интернет пространството витаят различни теории, предположения и твърдения за това какво се е счупило в отношенията им, но двамата така и не са казали нищо конкретно.

Както при всеки звезден развод, и при този стои въпросът кой с какво ще остане след него. Е, в случая на Джо Джонас и Софи Търнър няма да говорим за раздяла на имущество и пари, защото двамата са имали подписан солиден предбрачен договор.

Според The Blast, всеки един от двамата ще запази парите си и нищо няма да бъде разделяно благодарение на това споразумение. Иначе Джонас е този, който има повече какво да губи, ако се бе стигнало до подялба.

Според данни на Celebrity Net Worth състоянието на 34-годишния Джо Джонас се равнява на 50 милиона долара. И това не бива да ни учудва, защото след силното начало на кариерата му в Disney, той и братята му успяха да издадат шест успешни студийни албума. 

В момента Джо обикаля света с братята си на турнето Five Albums. One Night. Колкото до Софи Търнър, 27-годишната актриса има да наваксва. Според Cosmopolitan, при нея не е напълно сигурно с колко пари разполага, но предполагаемата сума е 12 милиона долара.

Софи Търнър и неочакваната ѝ визия на снимачната площадка

Софи Търнър е неузнаваема

Седмица след новината за развода с Джо Джонас

По-голяма част от състоянието си Търнър дължи на Game of Thrones, като информациите сочат, че през последния сезон на сериала тя е получавала по 253 000 долара на епизод. За изявите си във филмите за "Х-Мен" пък The Things твърдят, че Софи Търнър е получила 2 милиона долара.