Скарлет Йохансон е впечатляваща с всяка своя поява. Независимо дали на червения килим или на големия екран, тя просто знае как да приковава погледите към себе си. И това сякаш ѝ се удава съвсем без усилие.

Скарлет Йохансон, Just Cause и първата роля в сериал на актрисата от много години

И Скарлет Йохансон го направи

Актрисата влиза в света на сериалите

Този път обаче актрисата ни смайва не с визия от червения килим, не и с роля за големия екран, а с неузнаваемостта си докато снима следващия си филм.

Тази седмица Скарлет Йохансон е била забелязана на снимачната площадка на Project Artemis, който в момента се снима в Джорджия, САЩ. Актрисата е изцяло в ретро визия, с която едва можем да я разпознаем.

Но пък си признаваме, че и така облечена ни се струва, че актрисата излъчва характерните си чар и сексапил. Скарлет е преобразена в жълта рокля, с кръгли слънчеви очила и къса ретро руса прическа.

В заснетата сцена тя кара ретро Camaro до магазин за електроуреди, излиза от колата и хвърля кофа за боклук през прозореца.

Скарлет Йохансон, хиперсексуализирането ѝ как се е чувствала, когато е била избирана за по-зрели роли

Какво не харесва в кариерата си Скарлет Йохансон

Холивуд явно се променя

Сцената ни се струва доста странна, но предполагаме, че това е обяснимо предвид колко малко се знае за филма Project Artemis засега. Единственото, което е ясно е, че предстоящият филм на Apple е посветен на космическата надпревара, както и че в него Скарлет Йохансон ще си партнира с доста известни свои колеги. Сред тях са Чанинг Тейтъм, Джим Раш, Рей Романо и Ана Гарсия, пише Entertainment Tonight.