Скарлет Йохансон е привлекателна и секси както в живота, така и на екран. И тъкмо затова някак последните ѝ признания не ни изненадват.

Скарлет Йохансон, синът й с Колин Джост и каква е връзката между имената на двете й деца

За какво са спорили Скарлет Йохансон и свекърва й

Актрисата - с откровение

Тя прави актьорския си дебют във филма "Север" от 1994 г. на деветгодишна възраст. Когато е на 17 пък е избрана да участва в "Изгубени в превода" от 2003 г. за роля на пет години по-голямо от нея момиче.

Сега, вече години по-късно, Скарлет Йохансон смята, че е била избирана да играе само определени роли заради външния си вид.

"Всички си мислеха, че съм по-възрастна", споделя тя. Освен това признава, че се е чувствала хиперсексуализирана и просто е приела кариерата и ролите, които са ѝ се падали, такива, каквито са.

"Това ли е?", се е запитала тогава Скарлет, подсказвайки, че е била леко разочарована. Но сега вече оценява промяната в Холивуд и времената, които са вече по-различни, особено за младите актриси като Зендая и Флорънс Пю. Според Скарлет на тях им е позволено да играят различни неща и да влизат в ролите, в които самите те желаят.

Не такава свобода обаче е имала преди време самата тя. Скарлет Йохансон разкрива още, че за определени филми дори са я карали да изглежда по-възрастна отколкото всъщност е. А това несъмнено е оставило отпечатък в съзнанието ѝ. Според нея точно това е променило начина, по който хората я възприемат.

"Станах обективизирана по такъв начин, че се чувствах сякаш не получавам предложения за работа за неща, които исках да правя. Някак си спрях да бъда нещо желано", споделя актрисата в епизод от американския подкаст Armchair Expert.

Скарлет Йохансон, Бенисио дел Торо и слухът, че са правили секс в асансьора на Оскарите

Правила ли е секс в асансьора Скарлет Йохансон

Актрисата решава да коментира

Въпреки че това усещане дълго време я е тревожело, а и сега все още не е отърсила напълно от него, Скарлет признава, че продължава да се бори.