Живеем в свят, в който мултифункционалността е особено тачена. Виждаме го добре по знаменитостите, които обикновено имат поне по две-три допълнителни занимания, освен основното. За момента най-популярно ни се струва да се комбинира музиката/киното със собствена марка вина, собствена линия дрехи или собствен козметичен бранд.

Джесика Алба, The Honest Co. и какво се случва с компанията на актрисата

Какво се случва с бизнеса на Джесика Алба

Актрисата се оттегли от киното, за да развие успешен бизнес

Четвъртото е много на мода в Холивуд, където Гуинет Полтроу, Джесика Алба, Мили Боби Браун, Селена Гомес са и бизнес дами в сферата на козметиката. Скоро компания ще им прави и Скарлет Йохансон.

Актрисата, която съвсем скоро ще гледаме в "Черната вдовица", обяви официално намерението си да влезе в козметичния свят. В интервю за модния сайт WWD тя заяви, че е вдъхновена от страстта на майка си по грижата за кожата.

Снимка 530270

Източник: GettyImages

След като договорите й с козметични гиганти като L'Oreal изтекоха, Йохансон се чувства свободна да пробва и нещо свое. Заедно с Кейт Фостър тя е на път да лансира собствената си линия козметика.

Снимка 428734

Източник: GettyImages

За момента не се знае нито как ще се казва тя, нито какво точно ще предлага - бяла, декоративна козметика или и двете. Сигурни сме обаче, че Скарлет бързо ще успее да развие и популяризира новата си идея.