2022 г. не беше от най-спокойните за семейството на Силвестър Сталоун. Актьорът и съпругата му бяха на път да се разделят, а така излязоха наяве и някои доста неприятни моменти от живота им. Е, с днешна дата всичко това вече е в миналото.

The Family Stallone, Силвестър Сталоун и новото риалити, посветено на семейството му

Семейство Сталоун разкрива истината за отношенията си

... в риалити шоу

Сега 76-годишната легенда от "Рамбо" и съпругата му Дженифър Флавин живеят щастливи заедно и се наслаждават на компанията на трите си красиви дъщери. През февруари стана ясно, че цялата тази семейна идилия ще можем да видим в риалити шоуто The Family Stallone.

Но Слай не спира дотук с рекламата на семейството си. Сега Силвестър Сталоун позира като горд баща със София (26 г.), Систин (24 г.) и Скарлет (20 г.), които заедно с него рекламират най-новото им бизнес начинание и семеен продукт - студено кафе в кенче, наречено Tiger Eye.

От качените снимки в профила на актьора в Instagram, виждаме Силвестър Сталоун в средата, облечен изцяло в черно, докато трите му дъщери от съпругата му Дженифър Флавин, са седнали около него. Те носят бели тениски с надпис с Tiger Eye и сини дънки. И да си признаем, изглеждат наистина страхотно.

Що се отнася до риалити шоуто, новината беше съобщена от Paramount+ преди около два месеца. "След като изигра някои от най-легендарните образи в историята на киното, номинираният три пъти за Оскар Силвестър Сталоун е готов да покаже пред камера това, което смята за най-важната роля в живота си - тази на баща", припомнят изявлението на компанията от Hollywood Life.

Силвестър Сталоун, "Крийд 3" и защо не е част от филма от франчайза на Роки

Защо Роки не е в "Крийд 3"

Ъруин Уинклър

Риалити предаването ще ни помогне да научим някои подробности за живота на Сталоун със съпругата му Дженифър Флавин и трите им дъщери. София и Систин водят заедно подкаста Unwaxed. София е най-голямата, но за разлика от сестрите си Систин и Скарлет, няма интерес към киното.