10 март се оказа изключително неприятен ден за принца и принцесата на Уелс. В опит да успокои обществеността, че е добре, Кейт Мидълтън публикува снимка за Деня на майката с трите си деца.

Защо Кейт Мидълтън не носи брачната си халка на снимката от Деня на майката

Защо Кейт не носи брачната си халка

Още въпроси, свързани с принцесата

Неумелата намеса на фотошоп обаче ѝ изигра лоша шега и сега автентичността на снимката е под съмнение. Един от фрапантните детайли в нея беше и липсата на брачната халка на принцесата. Дали отново става дума за грешна "обработка" на кадъра или за нещо повече?

Според медии на Острова е възможно Кейт да е свалила пръстена заради извънбрачна връзка на Уилям. От доста време се говори - без каквито и да е доказателства до момента, че принцът се е сближил повече от необходимото с Роуз Хандбъри.

Коя е тя? 40-годишната Роуз е маркиза Чъмли, защото през 2009 г. се омъжва за маркиз Дейвид Чъмли. Двамата имат три деца и са близки приятели на принца и принцесата на Уелс. Поне до скоро - повечето британски таблоиди пишат, че Роуз е бивша приятелка на Кейт.

Още по-неприятното е, че маркизата вече се е сдобила и с прякор: "Камила номер 2", който е свързан с връзката на Чарлз и Камила по времето, когато той е женен за принцеса Даяна.

Въпросните твърдения бяха споменати и в популярното Вечерно шоу на Стивън Колбърт. Той заяви, че всички знаем коя е другата жена. "Слуховете за връзка между Уилям и маркиза Чъмли се въртят още от 2019 г.", цитират го от The List.

Разбира се, в социалните медии се надигна и вълна в защита на маркизата. "Да забравим за Кейт и да поговорим за Роуз Хандбъри, която влачат през калта в момента. Тя има деца, които вероятно ще бъдат тормозени заради тези слухове. Тя не е публична фигура - дворецът няма да застане зад нея", гласи коментар в Х.