Неведнъж се чудехме в последно време заедно ли са още Шайлин Удли и Арън Роджърс, или не. И имахме основание за това. Защото връзката между двамата премина през твърде много етапи за краткото време, в което просъществува - любов, годеж, раздяла, помирение...

Шайлин Удли, Арън Роджърс и възможно ли е да бъдат отново заедно

Ще даде ли Шайлин Удли втори шанс на Арън Роджърс

Когато раздялата не е точно раздяла

И логично е да се запитаме какво следва сега?

За съжаление, оказва се, нещо не особено приятно. А именно, или поне според твърденията на близки до двойката източници - до нова раздяла. Вероятно, този път окончателна.

Само преди по-малко от месец Шайлин и Арън се опитаха да възобновят връзката си. За първи път те се разделиха през февруари, но скоро след това бяха забелязани отново да прекарват времето си заедно.

Тогава стана ясно, че Шайлин е решила да даде втори шанс на Арън, но при известни условия. Актрисата е пожелала той да ѝ отделя повече време, тъй като преобладаващо се е чувствала пренебрегната от футболиста заради отдадеността му на професията. Арън, от своя страна се е опитал да направи каквото е по силите му. Но, явно не е било достатъчно - след като сега отново двойката е сложила край на връзката си.

По-рано тази седмица 30-годишната актриса от "Големите малки лъжи" беше забелязана без годежния си пръстен на ръката.

Шайлин и Арън започнаха да излизат през 2020 г. и съвсем скоро след това те вече бяха сгодени, припомня Hollywood Life.

Шайлин Удли, Арън Роджърс и новината за раздялата им

Всичко между Шайлин Удли и Арън Роджърс приключи

Каква ли е причината

С днешна дата двамата никога не потвърждават или отричат слуховете, които се носят около тях. Но е ясно, че отмениха годежа си още през март, а причина за това са различните гледни точки за връзката между тях и за това как тя трябва да се развива. И, явно, за съжаление, не са успели да преодолеят различията си. А когато разминаванията са твърде големи, логично е да се стигне до край.