Шарън Стоун е на корицата на списание The Rake, където актрисата разказва за автобиографичната си книга "Красотата да живееш два пъти".

Шарън Стоун и новината, че ще участва във втори сезон на "Стюардесата"

Шарън Стоун отново ни изненадва

Актрисата - във вълнуващ нов проект

Тя споделя и някои шокиращи подробности за тежкото си детство, докато израства в Пенсилвания, както и за трудностите, които има преди да започне кариерата си на актриса.

В Zoom разговор с екипа на списанието, който провежда от дома си в Бевърли Хилс, Шарън Стоун се подсеща за някои болезнени спомени от детството си, за които разказва и в бестселъра си.

Като факта, че е била сексуално насилвана от дядо си Кларънс Лоусън, който е втори съпруг на баба ѝ по майчина линия. В книгата си Шарън Стоун пише, че сестра й Кели също била изнасилвана от него. Двете момичета били заключвани от баба си, съпругата на Кларънс, когато отсядали при тях. Баба им също била насилвана от съпруга си.

"От мен се очакваше да бъде перфектна и да не се оплаквам, да бъда тази, която прави всичко, точно както трябва, през цялото време", споделя Стоун пред списанието.

Дядото на актрисата умира, когато тя е на 14 години. За да се увери, че той наистина е мъртъв, го натиснала с пръст, докато лежал в ковчега. "В онзи момент изпитах удовлетворение, че всичко вече е свършило", признава в книгата си Шарън Стоун.

Актрисата не крие и че е имала трудности и с баща ѝ, който е бил много строг с нея и се е опитвал да ѝ наложи неговите желания и интереси. Когато това не се получавало с приказки, той прибягвал до бой, като честичко ѝ посягал с колана си.

"Всички тези тестове за интелигентност, които ме караше да правя и на които се справях много добре, накараха баща ми да смята, че трябва да бъда архитект. За него да направя нещо, заради външността си, беше ужасяващо", разказва тя.

Актрисата признава, че баща й е бил смаян, когато е решила да стане модел, въпреки че е печелела много повече пари, отколкото родителите й някога са имали възможност да изкарват.

След работата си като модел в агенция Ford, тя е забелязана за филма Stardust Memories на Уди Алън, след което актьорската й кариера потръгва.

Шарън Стоун и бляскавата ѝ поява на премиерата на The Tragedy of Macbeth в Лос Анджелис

Шарън Стоун пак прикова всички погледи

Това го може перфектно

Актрисата признава, че въпреки трудното ѝ детство, е благодарна за животът, който има. Щастлива е да вижда в огледалото жената, в която се е превърнала.