Шарън Стоун отбеляза края на летния сезон по подобаващ начин. С последната си публикация в Instagram ни кара да се запитваме дали пък не ни лъже за възрастта си. Направи го, като качи зашеметяваща снимка по бански.

Шарън Стоун и поредната провокация - снимката й без горнище в Instagram

Шарън Стоун - с поредна провокация и без горнище

На вечните сексимволи им е позволено

Почитателите на Шарън Стоун останаха очаровани от формата, в която е тяхната любимка. Самата тя пък шеговито пита: "Защо винаги влизам във форма, когато лятото свърши?"

Всъщност снимката на актрисата от "Първичен инстинкт" представлява селфи в огледалото. Стоун позира в цветен бански с щампи, демонстрирайки лек загар. На заден фон пък виждаме голям портрет на Мерилин Монро.

Последователите на блондинката не спират да хвалят начина, по който изглежда тя. "Никога не е твърде късно да бъдеш невероятен", пише Карсън Кресли. "Лейди, вие винаги сте в убийствена форма", са думите на Паулина Порижкова.

Снимките на Шарън Стоун с бански винаги предизвикват вълнение в социалните мрежи. През юли носителката на "Оскар" позира топлес в зелено долнище с леопардов принт и раирана кърпа, преметната през раменете. В публикацията тя написа, че приема "несъвършенствата в този съвършен ден", наслаждавайки се на горещите слънчеви лъчи край басейна.

Въпреки всичко, актрисата не смята себе си за секс символ.

"Никога не съм мислила, че съм чак толкова секси", казва тя пред Town & Country през 2020 г. "По време на играта ми в "Първичен инстинкт", изследвах тъмната си страна и се сприятелих с нея. Не трябва да се плаша от себе си. Мисля, че хората намират това за секси."

Шарън Стоун, новата снимка по бански и колко добре изглежда актрисата на 63

Шарън Стоун посреща лятото по бански

Как изглежда актрисата на 63

Шарън Стоун добавя, че е трудно да поддържа този имидж, защото хората очакват да бъде такава през цялото време, пише Page Six.