Сред звездите, които придадоха блясък на модното ревю на Gucci в Милано, беше и Серина Уилямс, която се появи със съпруга си Алексис Оханян и очарователната им дъщеря Олимпия.

Серина Уилямс, Алексис Оханян, Олимпия и новите им семейните снимки

Трудният избор на Серина Уилямс

Любовта се носи във въздуха

Тенисистката не за първи път демонстрира, че се чувства в свои води не само на корта, но и на което и да е светско събитие или модно ревю.

Тя сподели няколко снимки от събитието. На първата е със съпруга си Алексис Оханян, на втората виждаме четиригодишната Олимпия, а на третата Серина е сама, седналата на червен фотьойл.

Този път Уилямс е заложила на Gucci Love Parade - палто с пера, а под него миди пола и блуза, сандали на платформа, чанта Gucci Diana и слънчеви очила. Съпругът ѝ е със семпъл черен костюм. Двамата са в тон - почти изцяло в черно.

Легендарната тенисистка и съоснователят на Reddit - Алексис Оханян, са заедно от 2015 г., припомня Yahoo!Entertainment. Те сключиха брак през 2017 г. в Ню Орлиънс, а по-късно същата година се роди дъщеря им Олимпия.

Серина Уилямс, краят на кариерата й и готова ли е тенисистката да се пенсионира

Идва ли краят на Серина в тениса

Въпрос на приоритети

До този момент те са едно от най-стабилните и хармонични семейства, а Уилямс неведнъж е признавала, че ако полагаш достатъчно усилия, можеш да постигнеш най-доброто.