В края на миналата седмица Селин Дион показа, че борбеният ѝ дух не се предава пред заболяването, с което се бори, като посети събитие на публично място за първи път от цели три години насам. Певицата, която е диагностицирана със синдром на скованата личност, бе забелязана на хокеен мач в Лас Вегас, в компанията на синовете си.

Селин Дион след дигнозата - певицата е видяна на събитие за пръв път от три години

Селин Дион показа, че е борец, въпреки тежката диагноза

Певицата е видяна на събитие за пръв път от 3 години

На събитието Селин Дион изглеждаше в добро настроение и съдейки по поста в Instagram, който публикува след това, наистина си е прекарала добре.

"Играха толкова добре, каква игра. Благодарим ви, че се срещнахте с нас след мача, момчета! Беше незабравимо за всички нас. Желая ви страхотен сезон", пише певицата към поредица от снимки. Още на първия кадър я виждаме усмихната до тримата ѝ синове.

Както си личи, Рене-Чарлз (22 г.) и близнаците Еди и Нелсън (13 г.) са вече пораснали и също като майка си са фенове на отбора Монреал Канадиънс.

Хокеистите също са споделили момент от срещата им със Селин Дион и момчетата ѝ в кратък клип в X (Twitter). "Благодарим ти за прекрасния момент, Селин", пише към видеото.

Предполагаме, че срещата на певицата с любимия отбор и феновете сред публиката, са повдигнали духа ѝ и поне за известно време са я разсеяли от заболяването, което често е болезнено и изтощаващо. За синдрома на схванатия човек знаем, че рядко и нелечимо неврологично заболяване, което причинява мускулни спазми.

Селин Дион бе диагностицирана с него през декември миналата година и това бе причината за отмяната на всички дати за концерти от турнето ѝ до април 2024 г., припомня People. В изявление към феновете си певицата обаче обеща, че ще завърне на сцената, като дотогава прави всичко възможно, за да се възстанови.

Сестрата на Селин Дион, Клодет Дион, преди време сподели, че за нея се грижи екип от добри специалисти. Другата ѝ сестра, Линда Дион, пък вече се е преместила в дома ѝ в Лас Вегас, за да е неотлъчно до нея.

Селин Дион и какво е състоянието на певицата след диагнозата "синдром на скованата личност"

Нови подробности за състоянието на Селин Дион

Как се справя певицата след диагнозата

Припомняме, че съпругът на Селин Дион, Рене Анжелил, от когото са и тримата ѝ синове, почина през 2016 г. от рак. Двойката обяви годежа си през 1993 г., а година по-късно се ожени. През 2005 г. пък подновиха брачните си обети в Лас Вегас.