От връчването на наградите Златен глобус 2024 в неделя, 7 януари, може и да са минали вече няколко дни, но интернет пространството очевидно все още се вълнува от една много конкретна ситуация, в която основните главни заподозрени са трима.

Златен глобус 2024 - 9 момента от церемонията, които ще запомним

Исторически, пикантни и забавни - с какво ще запомним Златен глобус 2024

Една вълнуваща вечер, изпълнена с много изненади

Става въпрос за нашумeлите кадри, на които се вижда как Селена Гомес си шушука (най-вероятно нещо пикантно) с приятелката си Тейлър Суифт и още едно момиче на тяхната маса. Според мнозина трите са обсъждали Тимъти Шаламе и Кайли Дженър, които очевидно вече не крият толкова, че са двойка.

Някои онлайн потребители са на мнение, че Селена Гомес е поискала да се снима с актьора, но това така и не се е получило, заради обтегнати отношения с него. Източник на Us Weekly обаче категорично отрича това да е била ситуацията.

"Селена не е говорила с Кайли или Тимъти на Глобусите, никога не е имало драма. Тя изобщо не е молила за снимка, нито дори се е доближавала до него."

След като няколко дни наред онлайн продължаваха да циркулират всякакви спекулации, самият Тимъти Шаламе все пак внесе малко яснота по въпроса. Съвсем накратко той разяснява пред TMZ, че няма никакъв проблем между него и Селена Гомес.

Вчера певицата също най-накрая наруши мълчанието относно нашумелите кадри. Под пост на E!News в Instagram тя разкрива, че това, което реално е споделила с Тейлър Суифт в този момент, е как двама нейни приятели са започнали да излизат заедно.

"И не че това е нечия работа", допълва накрая Селена Гомес.

В крайна сметка и Селена Гомес, и Тимъти Шаламе си тръгнаха от церемонията без статуетки. Гомес бе номинирана за най-добра актриса в телевизионен сериал - мюзикъл или комедия, за участието си в Only Murders in the Building.

На Шаламе пък за жалост му се размина отличието за най-добър актьор във филм - мюзикъл или комедия, за превъплъщението му на шоколатиера Уонка в едноименния филм.

Кайли Дженър и Тимъти Шаламе - целувката, за която всички говорят

Целувката между Кайли Дженър и Тимъти Шаламе, за която всички говорят

Наградите Златен глобус 2024 събраха много известни личности

Въпреки че не си тръгна с награда, Тимъти Шаламе явно все пак си е прекарал вечерта добре. Според източници той и половинката му Кайли Дженър не са се отделяли един от друг почти през цялото време, говорили са си дискретно и в някои отделни моменти са си позволили да си разменят целувка.