Селена Гомес неведнъж ни е призовавала да изпозлваме социалните мрежи разумно, защото те изкривяват не само начина ни на комуникация, но и представите. Певицата ни даде и нагледен пример как онлайн общуването успява да навреди на нейния живот.

Гомес участва във видео подкаста Giving Back Generation на своята приятелка Рейчъл Стивънс. В него тя направи поредните лични признания, свързани с това през какво премина в последните години. 

Покрай автоимунното заболяване лупус, с което се брои, Селена загуби формата си от преди години, а това доведе до редица коментари за външния й вид в социалните мрежи.

Снимка 452464

Източник: GettyImages

Тя признава, че неприятните и понякога дори гнусни коментари по неин адрес са оказали негативно влияние върху психичното й здраве. И целият този негативизъм е успявал да обърка живота й в дадени моменти.

Най-вероятно това е причината за решението на Гомес да си вземе почивка от социални мрежи. Преди няколко месеца обаче тя отново се завърна в Instagram и Twitter, като явно се е научила да не обръща толкова внимание на всичко, което се пише по неин адрес.

Днес певицата е категорична, че не се притеснява да се покаже такава, каквато е, пред всички. Няма проблем да приеме и всичко, което хората са готови да кажат за нея. Но е научила този урок срещу висока цена, пише Billboard.

Селена Гомес, първата й песен на върха на класацията на Billboard и радостта на певицата

Джъстин прати Селена на върха

Всяко зло за добро

А най-голямата подкрепа в подобни трудни моменти Гомес получава от своите верни приятели. Именно те й вдъхват кураж и сили да продължава да живее живота си по начина, по който иска.