В края на миналия месец Селена Гомес се завърна триумфално на музикалната сцена не с една, а с цели две нови песни. И докато сме в очакване на новия й албум, който несъмнено е повлиян от раздялата с Джъстин Бийбър, изпълнителката се похвали с едни много важен за нея рекорд.

Баладичното парче "Lose You To Love Me", с което Гомес говори за една лъжлива любов, достигна върха на музикалната класация на списание Billboard. И въпреки че има дългогодишна кариера и много хитове зад гърба си, това е първото подобно постижение на певицата.

Десет години след първата си поява в класацията, Селена се изкачи доста бързо от номер 15, но номер едно и не пропусна да се похвали в Instagram.

"Моят първи номер едно! Тази песен е толкова близка до сърцето ми. Работих толкова здраво, за да направя този албум колкото се може по-откровен и забавен, оставайки достатъчно уязвима, споделяйки на какъв етап от живота ми съм", написа тя в профила си.

Селена Гомес, Джъстин Бийбър и признанията на певицата за връзката им

Джъстин е най-голямата грешка на Селена

Токсична любов

За финал, Селена благодари на всеки свой фен, който е слушал песента и е направил този незабравим за нея момент действителност. Но май трябва и на Джъстин да благодари...