Остават само няколко дни до премиерата на "Барби" и вече наистина нямаме търпение да видим колко шарен и забавен свят ще се открие пред нас в киното.

Марго Роби показа къщата на Барби от едноименния филм на Грета Гъруиг

Как изглежда къщата на мечтите на Барби от филма

Марго Роби ни потапя в света на розовото

За да промотират филма, Марго Роби, Райън Гослинг и режисьорката Грета Гъруиг направиха едно своеобразно околосветско пътешествие. И за всяко едно събитие Марго Роби избираше тоалети, които не само да са в розово, но и да я правят да изглежда като същинска кукла Барби.

Един от най-впечатляващите и секси тоалети дойде миналата седмица на премиерата на филма в Лондон. След официалното събитие актрисата се появи в Chiltern Firehouse, за специално афтър парти облечена в корсетна ярко червена мини рокля.

Снимка 626652

Източник: GettyImages

От InStyle разбираме, че секси тоалетът е дело на дизайнерката Дилара Финдикоглу и е вдъхновен от изключително рядък модел Барби от 1962 г. Разликата с куклата е, че в този си вид тя е била брюнетка, докато Марго Роби е решила да запази цвета на косата си.

Красива и секси - Марго Роби е съвършената кукла Барби

Красива и секси - Марго Роби е съвършената кукла Барби

В една сладникаво-захаросана фотосесия за Vogue

Както вече споменахме, на всяко събитие Марго Роби е облечена като Барби, като всеки един тоалет е вдъхновен от куклата и целта е колекционерите на Барби да бъдат зарадвани по един неочакван начин. "Барби" е по кината от 21 юли.