Сара Джесика Паркър разкри, че все още не е сигурна какво мисли за бившия си колега и приятел актьорът Крис Нот. В интервю пред Hollywood Reporter актрисата сподели, че още не е готова да говори за множеството обвинения в сексуално посегателство и насилие срещу Нот, които бяха повдигнати срещу него през декември 2021 г. И че дори не знае какво точно да каже за случилото се.

"Просто ей така", Сара Джесика Паркър, HBO Max и официалното подновяване на сериала за втори сезон

Ще има ли "Просто ей така" втори сезон

Отговорът е повече от ясен

57-годишната Сара допълни, че така и не е разговаряла лично до момента с Крис Нот. Няма и готовност да го направи.

На въпроса дали ролята ѝ на продуцент на "Просто ей така" има нещо общо с тази реакция към Крис и липсата на какъвто и да е контакт с него, Сара Джесика отговаря (но доста неуверено): "Не мисля... не, не реагирах като продуцент. Трябваше просто да свърша работата си, защото..."

Отговорите на Сара идват на фона на сериозните публични обвинения на няколко жени срещу Крис. Една от тях твърди, че той я е изнасилил през 2004 г. след събитие в Лос Анджелис, Калифорния. Друга пък казва, че била поканена в апартамента на Нот в Ню Йорк през 2015 г., след което актьорът "се е възползвал" от нея. "Той иронично казваше, че бракът е бутафория. И моногамията не е реална", сподели още предполагаемата жертва.

Снимка 574474

Източник: GettyImages

Крис, който е омъжен от 2012 г. насам за актрисата Тара Уилсън, от която има две деца, разбира се, отхвърля обвиненията. Той не отрича, че е срещал въпросните жени, но казва, че това е било преди много години и всичко, което те твърдят, е невярно. Най-малкото защото срещите между тях са били по взаимно съгласие.

Верни или не, факт е, че обвиненията повлияха значително на кариерата на Крис Нот. Някои от договорите му за участия в телевизионни продукции бяха прекратени, а героят му в продължението на "Сексът и градът" трябваше да почине от инфаркт още в самото начало на сериала.

"Просто ей така", Крис Нот, Сара Джесика Паркър, Ким Катрал и какво е мнението му за конфликта на двете

На чия страна е Крис Нот

Актьорът коментира конфликта между Сара Джесика Паркър и Ким Катрал

Други две звезди от култовия сериал - Синтия Никсън и Кристин Дейвис, не пропуснаха да покажат позицията си за случващото се с техния с колега, като споделиха, че напълно подкрепят жените, които имат смелостта да се изправят и да споделят своите болезнени преживявания. И дори ги поздравиха, припомня Hollywood Life.