Точно след два дни ще видим първи епизод от дългоочакваното продължение на "Сексът и градът". В "Просто ей така" ще видим голяма част от добре познатите лица от оригиналния сериал с изключение на Ким Катрал.

"Просто ей така", продължението на "Сексът и градът" и ще се завърне ли Ким Катрал във втори сезон

Вратичка за завръщането на Саманта в продължението на "Сексът и градът"

Ето къде е "пратена" героинята на Ким Катрал

Точно по този повод Крис Нот, който играе Тузаря, даде интервю пред The Guardian и неминуемо трябваше да коментира и липсата на Катрал.

Британската актриса отказа да участва в продължението, а много преди да се заговори за него стана ясно, че двете със Сара Джесика Паркър никога не са били в добри отношения. Катрал нарече атмосферата на снимачната площадка на "Сексът и градът" "токсична".

"Нямам никаква идея какво мисли и какво чувства тя (Ким Катрал - б.а.). Зная, че съм много близък със Сара Джесика и начинът, по който Катрал я описва, няма връзка с реалността. Харесвам Ким, смятам, че беше страхотна в сериала, но всеки си има причини да прави определени неща".

Нот допълва за конфликта между двете, че му се иска "цялото това нещо да не се беше случило, защото е тъжно и неприятно". Очевидно е на чия страна в спора е актьорът, който признава, че не му харесва хората да говорят лоши неща за Сара Джесика Паркър.