Не вярваме да са много хората, гледали култовия филм от 1994 г. "Скорост", на които да не им се искало Киану Рийвс и Сандра Бълок да са двойка и в живота.

Киану Рийвс, Сандра Бълок, "Скорост" и кога двамата са се харесвали

Невъзможната любов между Киану Рийвс и Сандра Бълок

А каква двойка можеха да бъдат само

По-късно в различни интервюта и двамата признаха, че химията е била взаимна, с което още повече ни накараха да цъкаме с език и да си казваме "А каква двойка можеха да бъдат само".

За отношенията помежду им отново става дума в американското мъжко списание Esquire, корица на което е Киану Рийвс. А няколко дами, с които е имал близки отношения през годините, го наричат "един от най-милите мъже в Холивуд".

Сред тях е Сандра Бълок, която споделя приятен спомен, който е повлиял на първото ѝ впечатление за Киану Рийвс. Двамата се срещат за пръв път именно на снимачната площадка на "Скорост".

В разговор за шампанско и трюфели тогава 32-годишната актриса споменала, че никога не е опитвала подобна комбинация. Няколко дни по-късно обаче, бързайки за среща, Рийвс се появил с мотора си на прага ѝ с цветя, бутилка шампанско и кутия трюфели в ръка.

Снимка 555183

Източник: GettyImages

"Просто си помислих, че може да искаш да опиташ шампанско и трюфели, за да видиш какво е". Той влязъл вътре, седнал на дивана на Бълок и дори си подал ръката да пробва лака, с който тя в момента се лакирала, пише People.

Киану Рийвс, стилът му на обличане и колко суетен е актьорът

Киану Рийвс е неузнаваем

Удобството е по-важно от блясъка

А най-хубавото е, че въпреки техните несподелените любовни симпатии и благодарение на топлите им отношения през годините, в момента актьорите продължават да поддържат страхотното си приятелство.