Още не знаем дали екранизацията на комикса на "Марвел" - "Eternals" ("Вечните") ще има успех, но пък премиерите на филма в различни градове много ни радват.

Салма Хайек, Анджелина Джоли и как двете се сближават, докато снимат „Вечните“ (Eternals)

Колко близки са Салма Хайек и Анджелина Джоли

И какво мислят една за друга

Все поводи да видим любимите ни актьори, новите им тоалети, прически, екстеншъни, а напоследък - и порасналите им деца.

След Лос Анджелис, където Салма Хайек беше придружена от дъщеря си Валентина, на премиерата в Лондон актрисата отново реши да се появи в нейната компания. Като се има предвид колко ревниво пази дъщеря си от медиите, това си е направо събитие.

Снимка 551672

Източник: GettyImages

Прелестната Салма е с рубиненочервена рокля с пайети, благодарение на които буквално блести под светлините на прожекторите на червения килим. Дългата рокля с колан перфектно подчертава фигурата на 55-годишната актриса, отбелязва Daily Mail.

Валентина, която е единственото дете на Салма Хайек, позира до майка си, облечена в стилна рокля. 14-годишната тийнейджърка е от брака на Хайек с френския милиардер Франсоа-Анри Пино. Както и на премиерата в Лос Анджелис, Валентина отново e заложила на женствена рокля над коляното в подобен принт.

Анджелина Джоли, Шайло Джоли-Пит, Захара Джоли-Пит и премиерата на "Вечните" в Рим

Римската ваканция на Анджелина

Отново в компанията на децата си

Вероятно Салма Хайек вече е решила, че е време да спре да крие красивата си дъщеря, а и да я въведе в светските среди. Същото прави и нейната колежка Анджелина Джоли, която почти на всяко събитие е придружена от децата си.