От 2009 г. Салма Хайек е омъжена за Франсоа-Анри Пино. Любовната им история определено е достойна за филм и двамата изглеждат по-влюбени и щастливи от всякога, въпреки че са женени вече близо 15 години. 

С любов за Салма Хайек - Линда Еванджелиста с емоционално признание

Жестът на Салма Хайек към Линда Еванджелиста

Голямото сърце на актрисата

Но, оказва се, в живота на актрисата има още един много важен мъж. И той е не кой да е, а бащата на нейния съпруг. Тази седмица тя публикува В профила си в Instagram поздравления за 87-ия рожден ден на милиардера Франсоа Пино, придружени от обща тяхна снимка.

Подобни кадри определено са рядкост в профила на Салма Хайек, но това далеч не значи, че със свекъра й не са в добри отношения. Точно обратното.

"Честит рожден ден на мъжа, който отгледа любовта на живота ми", написа тя. "Твоята мъдрост, доброта и топлина са пътеводна светлина в нашия живот. Наздраве за смеха, любовта и още многото щастливи моменти заедно".

Как се забавляват Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино в басейна

Нова порция секси Салма Хайек по бански

Не сме и очаквали друго

Свекърът на Салма Хайек е един от най-богатите мъже на света. Той е собственик на компании като Yves Saint Laurent, Alexander McQueen и Gucci, а нетното му състояние сe оценява на близо 40 милиарда долара. Синът му, за когото актрисата е омъжена, наследи мащабния моден бизнес, но засега може да се похвали само с около седем милиарда в сметките си и с голямата любов на съпругата си.