Общото между Салма Хайек и Линда Еванджелиста далеч не е само това, че и двете са красиви и известни. Мексиканската актриса е омъжена за Франсоа-Анри Пино, който по време на кратка им раздяла през 2005-2006 г. прави модела майка на вече 14-годишен син. Това обаче не е повод между двете да има напрежение - дори напротив.

Как се забавляват Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино в басейна

Нова порция секси Салма Хайек по бански

Не сме и очаквали друго

В последното си интервю за Vogue Еванджелиста говори откровено за близките си отношения, основани най-вече на взаимно уважение, с настоящата съпруга на бившия си. А думите й със сигурност биха изненадали някои с по-консервативно мислене.

Моделът признава, че двете с Хайек се разбират повече от добре и това не се дължи само на факта, че имат деца от един и същи мъж. Голям принос има и голямото сърце на актрисата, която й е подала ръка в труден момент, за да я вдигне психически.

Пред списанието Еванджелиста споделя за един мил жест, който Салма Хайек е направила към нея на един Ден на благодарността, на който тя не е имала нито настроение, нито сили да приготвя храна и да празнува.

След като Линда е споделила, че е болна и няма да прави нищо специално за празника, защото се чувства зле, съпругата на бившия й взела дъщеря си Валентина, качили се на самолета и отишли при нея, за да не бъде сама.

Линда Еванджелиста, Августин Джеймс и как изглежда 16-годишният син на супермодела

Как изглежда синът на Линда Еванджелиста

Супермоделът отбелязва специален повод

Салма Хайек цяла нощ готвила и направила страхотна празнична трапеза, след което тя, дъщеря й, Еванджелиста и синът и Аугустин прекарали незабравим Ден на благодарността, който със сигурност всички ще помнят. Точно както пилето с картофи и трюфели, което мексиканката приготвя въпросния ден по желание на модела.