Едва ли има човек в Холивуд, който да не е настроен срещу Харви Уейнстейн след всички обвинения срещу него, а по някои от тях беше признат и за виновен.

She Said, Саманта Мортън и ролята ѝ във филма за разобличаването на Харви Уейнстейн

Какво се случва с филма за разобличаването на Харви Уейнстейн

She Said има ново попълнение

Салма Хайек вече веднъж беше споделила впечатленията от работата си с продуцента, но това не означава, че е изчерпала темата. В интервю за The Guardian актрисата отново изважда неприятните спомени наяве.

55-годишната Хайек си спомня, че по време на снимките на "Фрида" (2002 г.), в който тя влиза в главната роля, тази на Фрида Кало, е получила обаждане от Харви Уейнстейн и разговорът не е бил особено приятен.

Актрисата споделя, че тогава той ѝ я попитал защо има мустаци и веждите ѝ изглеждат като една. Уейнстейн е крещял, че не я е наел, за да изглежда грозна. И тогава Салма Хайек се е зачудила дали продуцентът въобще някога е виждал как е изглеждала Фрида.

Салма Хайек, Харви Уейнстейн и новите признания на актрисата за сексуалното насилие

Угризенията на Салма Хайек

Можеше ли да спаси колежка от изнасилване

Хайек допълва, че Харви Уейнстейн никога не я виждал като слабата и уязвимата, защото тя никога не е показвала слабост пред него. От Metro.co.uk припомнят, че по-рано през годината в интервю за InStyle актрисата каза, че е била решена да завърши "Фрида" въпреки тормоза, оказван ѝ от Уейнстейн.