Ураганът Ирма е една от най-големите и мощни бури в историята. Ирма, която удари Карибите и югоизточната част на САЩ през септември 2017 г., беше ураган от категория 5, който предизвика устойчиви ветрове от 301 километра в секунда. 

Ето защо мнозина бяха шокирани, когато основателят на Virgin Group Ричард Брансън реши да посрещне бурята на собствения си остров Некер - един от Британските Вирджински острови.

Южени Бушар, Ричард Брансън и остров Некер - тенисистката разпуска на частния остров на милиардера

Колко секси е Южени Бушар на острова на Ричард Брансън

От пилотиране до снимки - има всичко

Брансън и част от персонала му на Некер прекараха нощта в частната му укрепена винарската изба на острова.

Наскоро Брансън разказа как е преминала тази вечер в мазето. Според него групата е използвала пълноценно съдържанието на избата през нощта, докато всичко премине.

"Не се чувствах толкова зле, когато излязохме след 14 часа. Всъщност, всички бяхме в добро настроение", сподели той пред Business Insider.

Но опустошението, причинено от урагана, действа отрезвяващо за Брансън, защото почти всичко на острова е разрушено. И все пак, за Брансън тази история има щастлив край.

"Благодарение на усилията на около 500 чудесни човека в продължение на 18 месеца, остров Некер постепенно се възстановява и отново е красиво място", заключва Брансън.

Ричард Брансън, Фабиен Кусто, Великата синя дупка и едно откритие

Какво откри Ричард Брансън на дъното на Великата синя дупка

Дълбоко, дълбоко