От месеци, дори и от години, феновете на Риана са в очакване на деветия й студиен албум. А тя от време на време само загатва, че работи по такъв, или че не може дa му измисли заглавие, но крайният продукт сякаш няма надежда някога да види бял свят.

Това абдикиране от музикалните проекти за сметка на бизнес начинанията определено не е по вкуса на всички, които харесват барбадоската красавица заради хитовете й, а не заради гримовете, които създава. Но всеки сам избира приоритетите си.

А изборът на Риана изглежда доста логичен. В последните години тя натрупа сериозно състояние - най-вече благодарение на козметичния си бранд Fenty Beauty. Асортиментът постоянно се разширява, а печалбите не спират да растат. Успешна е и линията бельо Savage X Fenty, която създателката сама промотира, но тя надали ще я направи милиардерка.

А именно това е новата цел на Риана - да натрупа седемцифрена сума в банковата си сметка. Засега калкулацията показва над 600 милиона долара, като цели 400 са за една година - между 2018 и 2019. Затова мечтата на певицата изглежда напълно реалистично.

Според The Sun, в момента Риана се е концентрирала само и единствено върху това да стане милиардерка от козметика и бельо. И за да стигне по-близо до целта, съвсем скоро ще ни изненада с нова колекция грижа за кожата, част от Fenty Beauty.

Разбира се, сравненията с Кайли Дженър са неизбежни, но се надяваме, че ако барбадоската изпълнителка направи първия си милиард съвсем скоро, това постижение няма да бъде оспорено в последствие.

Риана, Savage Fenty и поредните снимки по бельо на певицата

Секси провокациите на Риана

Тя го може най-добре

За съжаление феновете ще трябва да почакат още за нова музика, но Риана действа на принципа, че желязото се кове, докато е горещо. И сме сигурни, че никой на нейно място няма да изпусне този шанс, който идва веднъж в живота. Да не забравяме обаче, че зад него стои и много, много труд.